Aanhouding voor geweld tegen politie en bezit harddrugs

zaterdag 25 maart 2017

Opmeer - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden voor bezit harddrugs en geweld tegen politieambtenaren.

Agenten zagen rond middernacht op de Lindengracht een auto rijden die zij besloten te onderwerpen aan een verkeerscontrole. Tijdens de controle zagen de agenten een joint in de auto liggen en besloten de bestuurder te fouilleren. Dit leek de bestuurder geen goed idee en rende weg. De agenten hadden de man al snel te pakken en er ontstond een worsteling, waarbij de man de agenten heeft mishandeld. Met gepast geweld wisten de agenten de man aan te houden. Tijdens het fouilleren troffen de agenten 5 wikkels harddrugs, vermoedelijke cocaïne, aan. In de auto van de bestuurder vonden de agenten tientallen wikkels met harddrugs. De politie besloot ook zijn woning te doorzoeken en daar troffen daar nog enkele honderden wikkels met harddrugs aan. De 23-jarige man uit Hoorn is aangehouden en ingesloten. De politie heeft onderzoek ingesteld.

2017060544

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerhugowaard | 112 alarmeringen Heerhugowaard | Goedkoop Tanken in Heerhugowaard | Supermarkten in Heerhugowaard | Weerbericht Heerhugowaard